Veste extraordinară pentru lumea fotbalului românesc din vestul țării, tânărul talentat Andrei Toroc, crescut la ACS Galaxy Timișoara, a primit o convocare deosebită la Echipa Națională de Fotbal a României U17. Cu un viitor strălucit în perspectivă, Andrei Toroc, în prezent jucător la CSC Dumbrăvița în Liga a II-a, se pregătește pentru două jocuri amicale de excepție.

 

Andrei Toroc, un nume care începe să strălucească în lumea fotbalului românesc, a primit o convocare deosebită la Echipa Națională de Fotbal a României U17. Originar din Timișoara și crescut la prestigioasa academie de fotbal ACS Galaxy Timișoara, Toroc este în prezent jucător la CSC Dumbrăvița, echipa care evoluează în Liga a II-a.

Echipa națională U17, sub îndrumarea pregătită a antrenorului Nicolae Roșca, se pregătește să dispute două jocuri amicale de mare importanță cu reprezentativa similară a țării gazdă, Muntenegru. Aceste meciuri sunt programate pentru duminică, 15 octombrie, cu începere de la ora 17:00, și marți, 17 octombrie, cu start la ora 12:00. Ambele partide vor avea loc la Tivat, în Muntenegru.

Această convocare la echipa națională reprezintă o mare realizare pentru tânărul fotbalist, confirmând calitățile sale și potențialul în creștere. Andrei Toroc, cu determinarea și pasiunea sa pentru fotbal, reprezintă o sursă de mândrie pentru comunitatea sportivă din Timișoara și pentru România în ansamblu.

În încheiere, dorim să transmitem lui Andrei Toroc urările noastre cele mai sincere de succes în meciurile amicale și în toate realizările sale viitoare. Suntem mândri de tine, Andrei, și suntem convinși că vei reprezenta cu cinste culorile naționale pe terenul de fotbal!

Galaxy Timișoara
octombrie 26, 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *