Dragi susținători ai ACS Galaxy Timișoara,

Astăzi vă aducem vestea că puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către clubul nostru și proiectele noastre pasionate de dezvoltarea tinerilor talentați în fotbal!

De ce să redirecționezi?

Nu este o donație, ci o modalitate de a-ți aduce contribuția la succesul echipei noastre fără nicio cheltuială suplimentară. Ai controlul asupra modului în care această parte din impozitul tău este utilizată. Este șansa ta de a influența pozitiv viitorul fotbalului la Timișoara!

Cum poți redirecționa 3,5%?

Este simplu și nu te costă nimic! Completează Formularul 230 cu datele tale personale și lasă-ne să ne ocupăm de restul. Află mai multe detalii și descarcă formularul aici!

Ce câștigi?

O satisfacție personală că faci parte din susținătorii care transformă pasiunea pentru fotbal în realitate. Este șansa ta de a contribui la dezvoltarea sportivilor de mâine și de a susține visul echipei noastre de a ajunge în vârful competițiilor!

Răspunsuri la întrebări frecvente:

  • Mă costă ceva?
    • Nu, este complet gratuit. Este o facilitate fiscală oferită de stat pentru a sprijini organizațiile non-profit.
  • Ce trebuie să fac?
  • Când este termenul limită?
    • Până la 1 mai 2024 pentru trimiterea prin poștă și 25 mai 2024 pentru depunerea la Administrațiile Financiare.

Pot face totul online? 

Sigur, ne poți trimite formularul și împuternicirea completate și scanate la adresa de e-mail academia@galaxytm.ro. Noi ne vom ocupa ca ea să fie depusă la Administrația Financiară de care aparții.

Cum să îți aduci contribuția:

  1. Descarcă formularul 230.
  2. Completează datele tale personale (cu majuscule) și semnează.
  3. Trimite formularul la academia@galaxytm.ro sau prin poștă la adresa Administrației Financiare de care aparții. Aici găsești lista cu toate adresele serviciilor fiscale din întreaga țară.

Împreună, putem transforma pasiunea noastră pentru fotbal într-o forță pentru bine! Haideți să construim împreună viitorul fotbalului la Timișoara!

Mulțumim pentru sprijinul vostru continuu,

Echipa ACS Galaxy Timișoara!

 

Descarcă formularul aici!

Galaxy Timișoara
ianuarie 17, 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *